j

1) Opret

Udfyld oplysninger

Z

2) Bekræft

Accepter medlemskab

i

3) Aftale

Medlemsinfo tilsendes

I

4) Benyt

Velkommen til FirmaRabat

En samlet løsning

Du kan frit benytte den række af aftaler, vi stiller til rådighed via et medlemskab. Med andre ord kan du nyde godt af den store indkøbsvolumen vi handler ud fra, når vi hver dag forhandler aftaler på plads for mere end 700 danske virksomheder.

375 kr./mdr.

Fra ca 12,50 kr. om dagen, kan du være sikker på, at dine indkøbsaftaler er sat til den bedste pris. Du betaler kvartalsvis og et medlemskab er uden binding. Vi stiller en besparelsesgaranti, som sikrer dig, at du som minimum sparer 10% på dine nuværende indkøbsaftaler. Det synes vi, er sund fornuft. Typisk sparer vores medlemmer faktisk mellem 20 – 30% på deres indkøb. 

Telefoni fra FirmaRabat

Med telefoni fra FirmaRabat får din virksomhed en skræddersyet telefoniløsning. 5G datanetværk og fri tale- og SMS/MMS i DK og EU. Vi bruger TDCs netværk, så du og din virksomhed sikres den bedst mulige dækning. Herudover er der ingen binding. 

El fra Seas-Nve

Vi anbefaler i øjeblikket vores medlemmer en spotprisaftale. Vi sikrer dig, at du kan benytte en meget attraktiv spotprisaftale hos Seas-Nve. Vi har forhandlet et lav tillæg. Det er el gjort helt enkelt.

Brændstof fra Q8 og Circle K

Bliv dækket ind uanset hvor, du befinder dig i landet med en fast lavprisaftale hos 2 af Danmarks største brændstofleverandører. Med et brændstofkort fra Q8 og Circle K er du sikker på altid at tanke til en god pris samt billig bilvask. Løbende aftaleforbedringer kommer automatisk vores medlemmer til gode.

Forsikringer

Hos FirmaRabat har vi en fordelagtig forsikringsaftale med en mægler. Aftalen sikre at dine forsikringer bliver tilpasset dig og din virksomhed. Vores kunder sparer typisk mellem 10-20% på deres forsikringer. Du er med andre ord i gode hænder hos vores forsikringsmægler.

Kontorartikler fra Lyreco

Hundredevis af virksomheder benytter i dag vores aftale med Lyreco. Det betyder, du som kunde får adgang til priser og vilkår, som ellers kun er tilgængelige for store private- og offentlige virksomheder. Vores kunder sparer typisk mellem 20 – 25% ift. deres nuværende leverandør. Løbende måned + 30 dages betalingsfrist og ingen fragtomkostninger eller gebyrer uanset ordrestørrelse.


Vil du også være medlem?


FirmaRabat
H.H. Seedorffs Stræde 6, 2.tv.
DK-8000 Aarhus C
Tlf.: 69 13 31 35
Mail: info@firmarabat.dk
Åbningstider:
Mandag-fredag: 08:00-16:00